nederlands engels

"De kleinste professionele olie gestookte ketel ter wereld".

De Maritime Booster® is ontwikkeld door specialisten met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van centrale verwarming en oliegestookte cv ketels. De Maritime Booster® is een olie gestookte

cv ketel waarbij de rookgasafvoer zonder geluidsdemper direct door de huid van het schip kan worden geplaatst. De Maritime Boosters zijn opgebouwd met onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn en hebben geen gevoelige elektronica voor de aansturing.

Door zijn compacte afmetingen behoort de Maritime Booster® tot de kleinste professionele cv ketel in elk type van zijn capaciteit en is praktisch overal toepasbaar.
Op plezierjachten is een goed benutte ruimte van groot belang; elke centimeter telt als het gaat om de inrichting van de ruimte. Ook kan de Maritime Booster® geïnstalleerd worden in een vakantiewoning, vrachtwagen of trailer. Daarnaast is het een geruststellende gedachte dat mocht u onverhoopt service nodig hebben onze monteurs 7 dagen per week voor u paraat staan.

Om u een schone verbranding en een hoog rendement te bieden voldoen de Maritime Boosters aan de hoogste eisen zoals gesteld in de 92/42/EEC van 21 mei 1992. De combinatie cv ketel en brander zijn voorzien van een CE-keur, uitgevoerd door Technigas te België. Alle Maritime Boosters voldoen hiermee aan de eisen van de Europese Unie op basis van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming. Wist u dat producten zonder CE keur niet op de Europese markt verhandeld mogen worden?

Kortom, deze krachtpatsers zijn uniek, efficiënt en compact. Wilt u onze Maritime Boosters in werking zien dan verwelkomen wij u graag op ons hoofdkantoor te Numansdorp.

 

Holland Warmte: Winnaar Innovatie Award Drechtsteden 2014

innovatieawardOp donderdag 19 juni 2014 heeft Holland Warmte de prestigieuze Innovaite Award Drechtsteden 2014 gewonnen met de Maritime Booster. Lees hier het hele verslag. 

Maritime Booster wint Innovatie Award Drechtsteden 2014

Offerte opvragen

gallery 1

Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact met ons op.