Maritime Booster wint de Innovatie Award Drechtsteden 2014

innovatieawardHolland Warmte wint de Innovatie Award Drechtsteden 2014

Op donderdag 19 juni 2014 heeft Holland Warmte de prestigieuze Innovatie Award Drechtsteden 2014 gewonnen met de Maritime Booster. De Maritime Booster is de kleinste professionele olie gestookte cv ketel ter wereld. De Innovatie Award Drechtsteden is een initiatief van Werkgevers Drechtsteden en het zakenplatform Drechtsteden BUSINESS.

Onder grote belangstelling heeft Lisette Naborn van de firma Holland Warmte deze Award uitgereikt gekregen door Jan Dirk Stouten in het Postillion Hotel te Dordrecht. Holland Warmte nam het op tegen de genomineerden Scheepswerf Hoebée B.V. en advies- en ingenieursbureau IV Groep.

Sjef van Dooremalen, juryvoorzitter van de Innovatie Award Drechtsteden, geeft aan dat de Maritime Booster tot winnaar is gekozen omdat “er in de Maritime Booster alle aspecten van een innovatie tot uitdrukking komen. Zo heeft de Maritime Booster veel nieuwe principes in huis, is er hard aan gewerkt in teamverband en blijft het product zich innoveren. Een mooi voorbeeld is dat de Maritime Booster nu een stuk milieuvriendelijker is dan het eerste ontwerp”. Alle Maritime Booster modellen zijn namelijk voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A.

Holland Warmte is zeer trots en vereerd met de Innovatie Award Drechtsteden 2014.

Bekijk hier onze nominatie video:

Maritime Booster in de Telegraaf!

 

Maritime-Booster-Vaarkrant-Telegraaf-energiezuinige-pompIn de Vaarkrant van de Telegraaf staat het persbericht van Maritime Booster®! Het artikel legt uit dat dat alle modellen van de Maritime Booster® zijn voorzien van een nieuwe energiezuinige pomp met het energielabel A. Dit betekent een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. De oliegestookte Maritime Booster is één van de eerste cv-ketels die voldoet aan de aangescherpte energiewetgeving die in 2015 van kracht wordt. De Maritime Booster® kan zowel in een solo- (centrale verwarming) als een combi uitvoering (centrale verwarming en warm water) geleverd worden. Deze ketel wordt inclusief regel en beveiligingsapparatuur, overstort, ruimtethermostaat, oliefilter met automatische ontluchter (floco-top) en energiezuinige circulatiepomp geleverd. Het onderhoud is eenvoudig en alle componenten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Meer informatie? Klik hier voor het originele artikel in de Telegraaf

Maritime Booster: Nu met energiezuinige pomp

 

De Maritime Booster

"de duurzaamste cv-ketel voor aan boord"

 De Maritime Booster® is en blijft haar tijd vooruit. Alle Maritime Booster® modellen zijn voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A. Dit betekent een besparing op het energieverbruik en levert winst op voor het milieu.

De Maritime  Booster® is één van de eerste cv-ketelfabrikanten die voldoet aan de aangescherpte energiewetgeving die in 2015 van kracht wordt.

De Maritime Booster® behoort door haar innovatieve techniek tot de zuinigste en modernste oliegestookte cv-ketel op de markt.  De Maritime Booster® kan zowel in een solo- (centrale verwarming) als een combi uitvoering (centrale verwarming en warm water) geleverd worden.

Maritime Booster Solo toestel             Maritime Booster Combi toestel maritime-booster-modellen

Micro II                           9,5 kW                   Micro combi II            *2,7 ltr./min

Mini   II                         17,0 kW                   Mini   combi II             *4,9 ltr./min

MB-1 II                          25,7 kW                  MB-1 combi II             *7,4 ltr./min

*Het aantal liters per minuut wat wij met dit vermogen kunnen verhogen met 50o.

De Maritime Booster® is dé ultieme oliegestookte cv-ketel voor continu gebruik en is de enige oliegestookte cv-ketel die als combinatie, ketel en brander, CE gekeurd is. Dit is zeker uniek omdat alleen de combinatie ketel en brander met CE certificaat zich CE gekeurd mag noemen.

Deze Ketelbinkie wordt inclusief regel en beveiligingsapparatuur, overstort, ruimtethermostaat, oliefilter met automatische ontluchter (floco-top) en energiezuinige circulatiepomp geleverd. Het onderhoud van de Maritime Booster is kinderlijk éénvoudig en alle componenten zijn wereldwijd verkrijgbaar.

De Maritime  Booster® is de kleinste professionele oliegestookte cv-ketel ter wereld. Deze Ketelbinkie voorziet jachten van warmte én warm water zonder daarvoor meer ruimte in te nemen dan strikt noodzakelijk is.

Kijk op www.maritimebooster.nl of bezoek ons tijdens Boot Holland van 7 t/m 12 februari 2014 op standnummer 3034 of gedurende de HISWA Amsterdam Boat Show van 5 t/m 9 maart 2014 op standnummer 07.334 (Hal 7).