• Maritime Booster

  Dé kleinste professionele olie gestookte ketel ter wereld.
 • Maritime Booster

  Uitermate geschikt voor uw plezierjacht of binnenvaartschip
 • Ketelbinkie

  Deze Ketelbinkie’s zijn opgebouwd met standaard onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn en benodigen geen gevoelige elektronica voor de aansturing.
 • 1
 • 2
 • 3

Hiswa te Water Bataviastad Lelystad van woensdag 5 t/m zondag 9 september, Stand KB-60

De Maritime Booster: klein in omvang, grootst in prestatie !

Deze compacte olie gestookte ketel heeft een slim ontwerp en is uitgerust met verschillende praktische details die de cv-ketel servicevriendelijk en onderhouds arm maken. Zo kunt u genieten van jarenlang stookplezier!

 Klik op onderstaande voor een impressie van de Maritime Booster.

Maritime Booster

 

Maritime Booster wint de Innovatie Award Drechtsteden 2014

innovatieawardHolland Warmte wint de Innovatie Award Drechtsteden 2014

Op donderdag 19 juni 2014 heeft Holland Warmte de prestigieuze Innovatie Award Drechtsteden 2014 gewonnen met de Maritime Booster. De Maritime Booster is de kleinste professionele olie gestookte cv ketel ter wereld. De Innovatie Award Drechtsteden is een initiatief van Werkgevers Drechtsteden en het zakenplatform Drechtsteden BUSINESS.

Onder grote belangstelling heeft Lisette Naborn van de firma Holland Warmte deze Award uitgereikt gekregen door Jan Dirk Stouten in het Postillion Hotel te Dordrecht. Holland Warmte nam het op tegen de genomineerden Scheepswerf Hoebée B.V. en advies- en ingenieursbureau IV Groep.

Sjef van Dooremalen, juryvoorzitter van de Innovatie Award Drechtsteden, geeft aan dat de Maritime Booster tot winnaar is gekozen omdat “er in de Maritime Booster alle aspecten van een innovatie tot uitdrukking komen. Zo heeft de Maritime Booster veel nieuwe principes in huis, is er hard aan gewerkt in teamverband en blijft het product zich innoveren. Een mooi voorbeeld is dat de Maritime Booster nu een stuk milieuvriendelijker is dan het eerste ontwerp”. Alle Maritime Booster modellen zijn namelijk voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A.

Holland Warmte is zeer trots en vereerd met de Innovatie Award Drechtsteden 2014.

Bekijk hier onze nominatie video:

{youtube}Ny4CUbVf-Fs{/youtube}

Maritime Booster in de Telegraaf!

 

Maritime-Booster-Vaarkrant-Telegraaf-energiezuinige-pompIn de Vaarkrant van de Telegraaf staat het persbericht van Maritime Booster®! Het artikel legt uit dat dat alle modellen van de Maritime Booster® zijn voorzien van een nieuwe energiezuinige pomp met het energielabel A. Dit betekent een aanzienlijke besparing op het energieverbruik. De oliegestookte Maritime Booster is één van de eerste cv-ketels die voldoet aan de aangescherpte energiewetgeving die in 2015 van kracht wordt. De Maritime Booster® kan zowel in een solo- (centrale verwarming) als een combi uitvoering (centrale verwarming en warm water) geleverd worden. Deze ketel wordt inclusief regel en beveiligingsapparatuur, overstort, ruimtethermostaat, oliefilter met automatische ontluchter (floco-top) en energiezuinige circulatiepomp geleverd. Het onderhoud is eenvoudig en alle componenten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Meer informatie? Klik hier voor het originele artikel in de Telegraaf