De Maritime Booster

"de duurzaamste cv-ketel voor aan boord"

 De Maritime Booster® is en blijft haar tijd vooruit. Alle Maritime Booster® modellen zijn voorzien van een nieuwe, modulerende en zeer energiezuinige pomp met het energielabel A. Dit betekent een besparing op het energieverbruik en levert winst op voor het milieu.

De Maritime  Booster® is één van de eerste cv-ketelfabrikanten die voldoet aan de aangescherpte energiewetgeving die in 2015 van kracht wordt.

De Maritime Booster® behoort door haar innovatieve techniek tot de zuinigste en modernste oliegestookte cv-ketel op de markt.  De Maritime Booster® kan zowel in een solo- (centrale verwarming) als een combi uitvoering (centrale verwarming en warm water) geleverd worden.

Maritime Booster Solo toestel             Maritime Booster Combi toestel maritime-booster-modellen

Micro II                           9,5 kW                   Micro combi II            *2,7 ltr./min

Mini   II                         17,0 kW                   Mini   combi II             *4,9 ltr./min

MB-1 II                          25,7 kW                  MB-1 combi II             *7,4 ltr./min

*Het aantal liters per minuut wat wij met dit vermogen kunnen verhogen met 50o.

De Maritime Booster® is dé ultieme oliegestookte cv-ketel voor continu gebruik en is de enige oliegestookte cv-ketel die als combinatie, ketel en brander, CE gekeurd is. Dit is zeker uniek omdat alleen de combinatie ketel en brander met CE certificaat zich CE gekeurd mag noemen.

Deze Ketelbinkie wordt inclusief regel en beveiligingsapparatuur, overstort, ruimtethermostaat, oliefilter met automatische ontluchter (floco-top) en energiezuinige circulatiepomp geleverd. Het onderhoud van de Maritime Booster is kinderlijk éénvoudig en alle componenten zijn wereldwijd verkrijgbaar.

De Maritime  Booster® is de kleinste professionele oliegestookte cv-ketel ter wereld. Deze Ketelbinkie voorziet jachten van warmte én warm water zonder daarvoor meer ruimte in te nemen dan strikt noodzakelijk is.

Kijk op www.maritimebooster.nl of bezoek ons tijdens Boot Holland van 7 t/m 12 februari 2014 op standnummer 3034 of gedurende de HISWA Amsterdam Boat Show van 5 t/m 9 maart 2014 op standnummer 07.334 (Hal 7).